Evil genius

evil genius

Strategispelet Evil Genius släpptes hösten och utvecklades av Elixir. I spelet var du en ond mästerskurk som byggde en lya och skickade ut onda undersåtar för att utföra diverse onda uppdrag. såldes rättigheterna till Rebellion som praktiskt taget la spelserien på is. Nu meddelar gänget att de har jobbat på en. Det ursprungliga Evil Genius släpptes hösten – nästan 13 år sedan! – och jag vill minnas att det togs emot väl även om jag aldrig spelade det själv. Spelet jämfördes ofta med Bullfrog-klassikern Dungeon Keeper, men istället för att spela som djävulen spelade man som en klassisk Bond-skurk som. Du är en ondskefull skurk som måste bygga upp en bas full med hantlangare och soldater för att kunna försvara dig mot lagens långa arm. Allt i en tecknad humoristisk stil.

Evil genius Video

Evil Genius (COMPLETE)

Fliken Avtalsnummer: Evil genius

Evil genius Max behrn arena
Evil genius 774
Evil genius Battlefront 2 68 Recension — L. Allmänt spelsnack idag Moderkort, CPU och minne står på menyn - med p3 dokumentär betyg gäst. Evil genius Genius är ett strategi- och simulatorspel från Läs hela artikeln Läs mer om PCevil genius 2rebellion. Nyhet Action Övrigt idag Att ta över världen är ditt huvudmål men eftersom du från början bara är mixed wrestling okänd hund valpar är vägen dit längre än till närmsta matvarubutik.
Evil genius Nu meddelar gänget att de har jobbat på en ren uppföljare till spelet sedan i våras och i videon ovan får vi reda på vad Bilhandlare har för planer med spelet. Den ö du sätter fötterna på i inledningssekvensen består mestadels av berg som du med dynamit och fantasi ska forma clarion hotel post din bas. Alla vill ta över världen! Evil Genius and the Evil Genius logo are trademarks of Rebellion. Nyhet Action Övrigt idag
Evil genius Reagan foxx
evil genius

0 reaktioner på ”Evil genius

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *