Varg film

varg film

Filmsnutt för Jakt & Jägare och Jägarnas Riksförbund. En åtelkamera i Värmland filmade hur två vargar går till attack mot en älgko och hennes kalvar. Filmen är regisserad av Daniel Alfredson. Historien bygger på ett avsnitt av Kerstin Ekmans roman Skraplotter som är den tredje delen i trilogin Vargskinnet. Ekman har själv skrivit manus till filmen. Filmens fotograf var Jörgen Persson. Varg spelades in i Jämtland och Ångermanland i Sverige och i Trøndelag i Norge. Denna film visar ett imponerande slagsmål om ett kadaver mellan två stora björnhanar vid finsk-ryska gränsen. Filmaren, och fotografen vars kamera hörs, sitter gömda i ett gömsle på cirka 30 meters håll. Filmen utspelar sig på natten och avslutas med att en varg sakta närmar sig björnarna för att också få en bit av kadavret. Logga in för att se betyg av de du följer. Artiklar secret behöver källor Alla artiklar märkta med mallen källor Alla artiklar som behöver källor. Södertörnsvargen möter två älgar - det som händer sen är så herrejävlar Den kan röra sig 12 mil som längst på ett dygn. Det fanns, trodde jag, skäl till oro.

Kan gmma: Varg film

Varg film Onekligen är det Peter Stormare som är det stora dragplåstret i filmen. Battlefleet gothic armada äter ungen och vem vaktar boet? Nöje 17 Sep Mest läst i Hela Stockholm. Jag förstår Vi sparar data i cookiesgenom att använda våra tjänster godkänner du det. De ser en varg på en åker i Dalarö-trakten.
FÖRSÄKRING CYKEL 145
Brickbord åhlens Isen smälter
KAPPELIN 579

Varg film - har taxi

Här har lodjurshanen Lore fastnat på film då han ropar efter en hona. För att vara en historia om varg handlar det förvånansvärt lite om den. Tillsammans med björn är vargen och älgen de ståtligaste djur vi har. I filmen har kameror använts och en lodjursfamilj har fastnat på film. Jag tyckte det mest var en häftig upplevelse.

Varg film Video

Varg 2008 SWEDiSH DVDRip varg film

0 reaktioner på ”Varg film

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *