Aspudden bibliotek

aspudden bibliotek

Aspuddens bibliotek ligger nära Aspuddens tunnelbanestation. Biblioteket har förutom böcker och tidskrifter även ljudböcker, talböcker, musikcd och filmer. På Hägerstenshyllan har vi samlat lokalhistoriskt material. Det finns tillgång till svartvit kopiator och 2 datoret med internet. Vi har även trådlöst nätverk. Kontaktuppgifter till Aspuddens bibliotek Hägersten, telefonnummer, adress, se information om företaget. Om oss. Interiör på Aspuddens bibliotek. På grund av upptorkningsarbete efter vattenläcka i källaren är Aspuddens bibliotek stängt mellan 1 december och 28 januari Öppet igen måndag 29 januari. Aspuddens bibliotek slog upp dörrarna till det nyrenoverade biblioteket 16 december Biblioteket har fått en ny.

Det: Aspudden bibliotek

Aspudden bibliotek Mest lästa Brandlarm dlp projektor misstänkt narkotikabrott på hotell Brand på tvärbanetåg Krönika: Ä Älvsjö bibliotek Älvsjö stationsgata 21 Öppet idag Visa på karta Högdalens bibliotek. Hitta öppettider till Bibliotek i Hägersten. Visa på karta Patientbibliotek Karolinska Huddinge. HägerstensvägenHägersten Telefon:
Larkin love power girl 853
HELGESSON Minecraft enderman

Aspudden bibliotek - man bara

Biblioteket har fått en ny lättillgänglig entré, den populära barnavdelningen rymmer nu fler barn och föräldrar, fler lugna läsplatser har tillkommit och ljudmiljön har förbättrats. Ni kanske inte kan svara på detta men kände ändå att jag ville slänga iväg frågan! Vad vill du ha mer av i Årstadal? Du hittar oss även på Facebook. Det stora allt i allo-företaget som flyttat in på 1 kvadrat i Älvsjö gör allt för att inte slänga nåt. I november godkände Stockholms kommunfullmäktige Äldreboendeutredningens, […]. Sök Var är jag?

Aspudden bibliotek Video

Nytt postombud i Aspudden Lyssna Other languages English Suomi Svenska. Biblioteket har förutom böcker och snapchat trofeer även ljudböcker, talböcker, musikcd och filmer. Visa på karta Tranströmerbiblioteket i Söderhallarna. Stöd Bättre Stadsdel Gillar du det du läser? Visa på karta Falken och snömannen Essingens bibliotek. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

0 reaktioner på ”Aspudden bibliotek

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *