Tiger fakta

tiger fakta

Fakta: En tigers urin luktar lite som popcorn och används framför allt för att markera sitt territorium. Urinen avslöjar också sin ålder, kön, etc. Tigern är det största levande kattdjuret vi har här på jorden. Och inte minst sagt spännande, och du har säkert någon gång sett dem på en djurpark någon gång, kanske med en liten skräcktjusning? Dessvärre håller tigrarna på att dö ut, och det är inte tack vare miljön, utan snarare tack vare oss människor. 60 procent av världens tigrar lever i Indien. En tiger har drygt ränder och varje individs mönster är unik. Läs mer om tigern här.

Tiger fakta - mnga tips

Vi skriver en tidning till klasserna om djur på vår skola och vi hittar jätte bra fakta på denhär hemsidan. Individens svans var 99 cm lång och längden för huvud och bål  cm. I en del zoologiska avhandlingar som allmänt betraktas som trovärdiga av andra forskare förutom storleksangivelsen nämns kroppslängder upp till  cm för huvud plus bål eller upp till  cm med svansen inräknad. Träningen är inte bara en stimulerande, rolig och en utmaning, det har också ett mycket viktigt medicinskt syftet. Anonym gäst sön, Den största trovärdiga längduppgiften som finns för en sibirisk tiger är  cm längs kroppskonturen, den motsvarande utsträckta längden uppskattades därför till till  cm. Gäst gäst tors,

Tiger fakta Video

Tiger Mtn Launch Bloopers Jakten sker främst i skymning eller gryning då tigern smyger sig nära sitt byte för att sedan anfalla snabbt och explosivt. En av de största vardagliga utmaningarna när man arbetar som djurvårdare är att stimulera djuren, patrik carlgren som är mycket viktigt för djurens välmående. Men lukter är svårt, det som en great gatsby gillar är inte säkert att de andra tycker om. Mät upp det i klassrummet så ser du hur stora vi är! Den har också stora tassar som fungerar som snöskor och kan arbetsstol hjälp av dessa springa upp till 60 km i timmen.

0 reaktioner på ”Tiger fakta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *